Motoristične jakne

Opis kategorije

Moto jakne morajo biti lepega izgleda ter hkrati udobne in trpežne. K temu najbolj pripomore primerna velikost in model ter skrbna izdelava in kakovosten material, iz katerega so motoristične jakne narejene. Usnjena motoristična jakna tako še vedno velja za eno od najboljših možnosti, saj je usnje praktično trajen material, ki je izredno prijeten za nošenje. Hkrati pa poskrbi tudi za lep videz vaše motoristične jakne, kar je vsekakor tudi zelo pomembno. Prav tako pa pri nakupu moto jakne ne smete pozabiti preveriti, ali ima ta poseben žep za ščitnik hrbta, ki se običajno kupi posebej, in ali vsebuje še kakšne druge ščitnike, kot so ščitniki za ramena in komolce. Pri tem ne pozabite tudi na ledvični pas in drugo zaščitno opremo za motoriste, ki bo poskrbela za to, da se boste na motorju vozili varno.

Različne moto jakne

Pri izbiri ustrezne motoristične jakne je smiselno najprej razmisliti o tem, v katerem letnem času boste oblačilo uporabljali. Moto jakne nas namreč poleti na motorju ščitijo predvsem pred vetrom, v drugih letnih časih pa je pomembno, da nas zaščitijo še pred mrazom. Narejene so tudi iz različnih materialov. Nekateri so raje bolj moderni, drugi imajo radi denimo usnjene jakne za motoriste. Prav zato morajo imeti ustrezno toplo notranjo podlogo, ki nas greje in poskrbi za to, da nas na motorju ne zebe. Pri nekaterih modelih je podloga tudi snemljiva, kar je še posebej praktično, saj takšne moto jakne tako lahko uporabljamo v različnih obdobjih leta. Snemljiva podloga pa nam prav pride tudi na daljših potovanjih, ko se lahko temperature hitro spreminjajo.

Po drugi strani pa morajo imeti poletne moto jakne ustrezno poskrbljeno za zračenje, da nam na motorju tudi v sončnih dneh, ko se je z njim najlepše peljati, ne bo prevroče. Pri nakupu ustrezne moto jakne preverite, ali je ta nepremočljiva in kakšno zaščito proti vetru nudi, saj je to pomembno ne glede na letni čas. Za to poskrbijo različne posebne membrane, pomemben pa je tudi način zapenjanja ter oblika ovratnika posameznega modela motoristične jakne.

Primerna velikost in model jakne 

Med različnimi modeli ni težko najti ustrezne moto jakne, saj je izbira res pestra. Pri tem je treba vedeti, da vam bo kakovostna motoristična jakna služila vrsto let, zato gre za nakup, za katerega se splača odšteti malo več  ter poskrbeti za to, da vam bo jakna resnično kot ulita. Za to poskrbi izbira primernega modela glede na vaš tip postave in primerne velikosti. Na voljo so moške in ženske motoristične jakne vseh velikosti ter različnih proizvajalcev in barv. Modeli se med seboj razlikujejo glede na material, način zapenjanja, snemljivost ščitnikov in druge lastnosti, na katere se splača biti pozoren pri nakupu. Elastan tako na primer poskrbi za večjo raztegljivost in udobnost materiala, bombaž pa za večjo zračnost in prijetno nošenje, med tem ko je usnje vedno v modi. Usnjena motoristična jakna je tako vedno pameten nakup! Poleg tega imajo nekatere moto jakne tudi poseben žep za mobilni telefon ali ključe oziroma so opremljeni z odsevniki, ki poskrbijo za to, da boste na motorju bolj vidni.

Včasih so motoristične jakne v akciji

Marsikdo na spletno stran Yogi.si pride, ko v iskalniku išče ključne besede motoristične jakne akcije. V naši spletni trgovini se namreč trudimo vse moto jakne ponuditi po prijaznih cenah, ki si jih lahko privošči vsak. Prav tako pa pogosto pripravimo različne akcije, v katerih so motoristične jakne še dodatno znižane. Zavedamo se namreč, da motoristične čelade kot zaščitna motoristična oblačila, kot so motoristične hlače in motoristične rokavice, predstavljajo obvezno opremo vsakega motorista. Vse našteto namreč ne poskrbi le za udobje med vožnjo, ampak tudi za večjo varnost, zato želimo svojim strankam to opremo ponuditi po dostopnih cenah. Oglejte si našo ponudbo in se prepričajte, da je res tako!

Preberi več Skrij
Filtriraj po izdelkih
Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran

Zoži izbor:

Počisti vse
Od: 99,00 € Do: 899,00 €
99 899
Zadnje novice