SKYRICH

SKYRICH Powersport batteries

Podjetje Skyrich Powersport batteries je del globalnega energetskega podjetja, ki razvija in izdeluje različne rešitve na področju shranjevanja energije in generatorjev, Global Power Central Inc. s sedežem v Kaliforniji. Z več kot 20-letnim industrijskim znanjem in izkušnjami se nahajajo na vrhu baterijske tehnologije, ter tako dobavljajo različne visokokakovostne akumulatorje za motocikle, ATV-štirikolesnike, motorne sanke, kosilnice, skuterje,….

Visokokakovostne baterije

Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam, znanju in uporabi najnovejših tehnologij Skyrich izdeluje vrhunske POWERSPORT akumulatorje po razumnih cenah. Njihovi visokokakovostni akumulatorji so odlična nadomestila OEM akumulatorjev vašega motornega kolesa, skuterja ali katerega koli vozila z močnim športnim motorjem. Litij-ionski akumulatorji Skyrich imajo dolgo življenjsko dobo, visoko zmogljivost in so varnejši za okolje v primerjavi z drugimi.. Njihov strog sistem zagotavljanja kakovosti, pa zagotavlja, da vsaka baterija, ki jo izdelujejo, ustreza njihovim in s tem našim visokim standardom kakovosti.

Okolju prijazne baterije

Danes smo vsi zaskrbljeni za naše okolje (ZEMLJO), ki bi ga radi prepustili našim zanamcem v čim boljšem stanju in jim tako omogočili, da ga bodo lahko tudi oni odkrivali na dveh kolesih. Akumulatorji Skyrich Powersport niso nobena izjema zato nenehno iščejo inovativne načine, kako izboljšati njihove izdelke, hkrati pa ustvariti izdelek, ki ustreza potrebam strank a ostaja prijazen okolju. Tukaj pa tako nastopijo vrhunski litij-ionski polimerni akumulatorji SKYRICH, ki nudijo visoko zmogljivost, hkrati pa imajo majhen vpliv na okolje. Litij-ionski akumulatorji Skyrich imajo dolgo življenjsko dobo (do 10-krat daljšo) in tehtajo manj (1/4 teže) v primerjavi z običajnimi svinčevimi akumulatoji. Ponujajo pa tudi večje zmogljivosti, približno do  4-krat večje od svinčevih.

Zato izberite akumulatorje Skyrich Powersport za vse vaše potrebe po akumulatojih in si tako priskrbite vrhunsko zmogljivost in prispevajte svoj delež k ohraniviti našega ZELENEGA PLANETA.

Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran